11:14 - AMASYA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SARI’NIN KANDİL MESAJI
17:00 - İLK SAĞLIK MÜDÜRÜ KOÇ KARATAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
11:00 - AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI GALİP UZUN’UN 12 MART MESAJI
10:46 - VALİ MASATLI’NIN 12 MART MESAJI
10:40 - BÖBREK HASTALIĞI SALGIN BOYUTUNU ALMIŞ ÖNEMLİ BİR HALK SORUNUDUR
11:21 - AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA LEVENT KARAHOCAGİL’İN GÜNDEME İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİ
11:14 - İDLİB’DE 200 TON KÖMÜR DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11:04 - DSİ YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR
10:58 - DÜMEN:”TÜM SAĞLIK CAMİASI BU ÜLKENİN DEĞERİDİR”
10:50 - SARI: ‘İSTİKLAL MARŞIMIZ, TÜRK MİLLETİNİN İNANCININ VE VİCDANININ ORTAK SESİDİR’
Vali Dr. Osman Varol, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan ve ilimiz genelinde düzenlenen satranç turnuvasında büyük başarı gösteren çocuklarımız İbrahim Kaygısız ile Emrullah Öz’ü ödüllendirdi.
Yıldızlar Amasya (13-18 yaş) Satranç İl Birinciliği Yarışmasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımızdan 15 yaş açık kategorisinde il birincisi olan İbrahim Kaygısız ile 14 yaş açık kategorisinde il ikincisi olan Emrullah Öz’ü kutlayarak başarılarının devamını dileyen Vali Varol, çocuklarımızın öğretmenleri Yalçın Taş’a da plaket verdi.
Kurum bünyesindeki sosyal etkinliklerle ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ahmet Kırlangıç’tan bilgiler alan Vali Varol, çocuklarımızı akademik gelişimin yanı sıra sosyal olarak da yetişmeleri amacıyla gerçekleşen etkinlikleri çok önemli bulduğunu ifade etti.
Antalya’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan İbrahim Kaygısız ile beraberindeki çocuklarımız da her fırsatta kendilerini ziyaret eden Vali Varol’a desteği dolayısıyla şükranlarını sundular.