09:42 - AMASYA İL ÖZEL İDARESİ’NDEN SULAMA SİSTEMLERİNE BÜYÜK DESTEK
09:40 - BELEDİYE GAZETESİ ŞEHRİN HER NOKTASINA ULAŞIYOR
09:31 - SU ALTI ARAMA VE KURTARMA EKİBİNDEN TATBİKAT
09:18 - BAŞKAN SARI, OKA TOPLANTISINA KATILDI
09:17 - AMASYA’DA BAYRAM HAZIRLIKLARI
10:13 - BAŞKAN SARI, OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISINA KATILDI
10:02 - ASDERKON BAŞKANI KARATAŞ’TAN SARI’YA ZİYARET
09:22 - PROF. DR. DÖNMEZ’DEN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET
10:50 - ÇEVRE YOLU AÇILDI
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Sokak hayvanları için başlattığı kampanyaya Amasya’da belirlenen bazı bölgelere borularla yapılan mama ve su kapları bırakıldı.
Ülkü Ocakları Sokak hayvanları için harekete geçti. Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde başlattığı sosyal sorumluluk projesine Amasya’dan destek geldi.
‘Bir Kap Can’ sloganıyla kent merkezinde belirlenen bölgelere sokak hayvanları için mama ve su kapları bırakıldı. Ülkü Ocakları örnek projesi ile vatandaşların takdirini topladı.
Projeyi il genelinde uygulamak için çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Recep Dip, “Genel merkezimiz sokak hayvanlarını düşünerek harekete geçti. Türkiye geneline yayılan bu sosyal sorumluluk projesine biz de destek verdik. Amasya’nın tüm ilçelerinde su borularından yapılan yapımı basit ama sokak hayvanları açısından önemi çok büyük olan kapların montajını yapıyoruz. Montajlarını yaptığımız kaplarımızı da o mahallede yaşayan vatandaşlara emanet ediyoruz. Sağ olsunlar birçok vatandaşımız duyarlı bu konuda. Mama ve su takviyesi yapıyorlar. Ülkü Ocakları olarak sokak hayvanlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.