10:16 - Polislerden HES kodu sorgularken yürekleri ısıtan davranış
11:29 - SARI: ‘TÜRK POLİSİ OLMAK; ÖZVERİ İSTER, YETMEDİ MANGAL GİBİ YÜREK İSTER’
10:43 - TEMA Vakfı’ndan Başkan Sarı’ya teşekkür
10:23 - Muharrem öğretmen hak arama dersiyle örnek oldu
15:53 - Tüm Polislerimizin Polis Haftasını Kutluyoruz
15:02 - İhbara giden polislere öğrencilerden sürpriz
11:27 - STK’DAN AMİRALLERİN BİLDİRİMİNE TEPKİ
11:10 - BAŞKAN SARI, İKİ YILIN DEĞERLENDİRMESİNİ CANLI YAYINDA YAPTI
10:25 - SARI’DAN AMASYA’YA 40 MİLYON LİRALIK ÇEVRECİ HES
10:01 - Koyuncuoğlu Et Firmasından Şehit Ailelerine Ücretsiz Et ve Et Ürünleri Alışverişi
31 Mart yerel seçimlerinde halkın oylarıyla Amasya Belediye Başkanı seçilen Mehmet SARI bu sabah saat 10.30 mazbatasını teslim alarak görevine başladı.
Seçim öncesinde katıldığı her mitingde göreve başladığın da ilk iş olarak makam odası kapısının söküleceğini ve vatandaşlarla arasında sınır olmadan rahatça iletişim kuracağını belirten Mehmet SARI sözünü tuttu ve mazbatasını aldıktan sonra Amasya belediyesinde yapılan tören sonrasında makam odasına geçerek ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü.
Mehmet SARI ‘’ bizde kırmızı ışık yok sansür yok, bir insan abisinin evine akrabasının evine nasıl gidiyorsa öyle geleceksiniz, randevuya paydos saltanata paydos bizim makamımızın kapısı olmayacak dedik ve belediye başkanlığının makam kapısını söktük, bu söz Mehmet SARI sözüdür‘’ şeklinde açıklamalarda bulundu.
Basın mensuplarına da teşekkür eden Mehmet SARI ‘’ BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN’’ diyerek konuşmasını tamamladı.